« terug naar vorige pagina

Maja van Donselaar – assistente

Mijn naam is Maja van Donselaar na jaren in de ouderenzorg gewerkt te hebben ben ik omgeschoold tot doktersassistente en ben vanaf maart 2017 werkzaam bij huisartsenpraktijk Poort van West.

De werkzaamheden als doktersassistente zijn zeer divers en omvatten een palet van taken zoals: telefonie, baliewerkzaamheden en diverse medische verrichtingen. Binnen de praktijk heeft ieder zijn aandachtsgebied en voor mij is dat de doelgroep ouderen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd, gericht op deze doelgroep. Binnen de praktijk ben ik (mede)verantwoordelijk voor de kwetsbare ouderen. Taken die daarbij horen zijn: begeleiden patiënt en mantelzorger, afnemen geheugentesten en advies bij geheugenproblemen /dementie en eventueel aanvragen indicaties.