« terug naar vorige pagina

Annemarieke van Zanten – Praktijkondersteuner GGZ

Nadat ik in 2015 mijn studie Maatschappelijk Werk & Dienstverlening heb afgerond ben ik mijn werkloopbaan begonnen als gezinstrainer. Al snel ben ik mij gaan verdiepen in de verscheidenheid van culturen en mensen en heb ik verschillende werkzaamheden gehad binnen het sociale domein. Van jongerencoach tot groepsbegeleider op een psychiatrieafdeling. 

 

Sinds juni 2023 ben ik binnen deze praktijk werkzaam als POH GGZ. Ik voer gespreken met mensen die met diverse problemen kampen of een laagdrempelig gesprek nodig hebben. In een gesprek hoop ik situaties te bekijken vanuit verschillende invalshoeken en breng ik graag wat humor en lichtheid. Ieder mens is uniek, dus ook ieder mens heeft iets anders nodig in een moeilijke periode in het leven. In gesprek hoop ik naast u te mogen staan en samen met u te onderzoeken wat voor u de sleutel is naar hoop en verbetering. Niet elke dag is goed, maar er zit iets goeds in elke dag. 

 

Mijn werkdagen zijn maandag en woensdagochtend.